Vil-For Élelmiszer-Vegyes Nagykereskedés
1204 Budapest, Mártírok útja 286. Telefon: (06-1) 286-1245
Mobil: (06-30) 229-5899 Fax: (06-1) 421-9009 E-mail: vil-for@vil-for.hu
Nyitva: Hétfő - Péntek 7:00 - 19:00, Szombat: 7:00 - 15:00
 
 
Kezdőlap
Kínálatunk
Kiknek érdemes felkeresnie minket?
Segítség a forgalomnöveléshez
Legyen saját
akciós újsága!
Gyakori kérdések
Beszállítóknak
Elérhetőségek
Aktuális akciós újság
Vásár Napok! - Akciók Termékcsoportonként
Állás ajánlatunk
Összekészítjük a rendelésed
Kedvezmény kupon

5 % kedvezmény

új vásárlóinknak!

 

Érdekel! >>>

Hírlevél
Értesülj elsőként

az akciókról!
Kérd most!

  Vezetékneved:*

  Keresztneved:*

   E-mail címed:*

      
KERESSÜK!
Rólunk mondták:
 

"Az eladást segítő kiadványuk nagyon tetszett."
Takó Norbert

 

"Jó, hogy van vásárlói kedvezmény az összes vásárlás összegétől függően."
Medve és Társa

 

"Nem először fordulok itt meg, de ma nagyon pozitívan érintett, ahogy segítettek nekem. Körbevezettek az üzletben és megmutatták, hogy mennyi minden újdonság van. Találtam olyat is, a kis eladó segítségével, amit hónapok óta keresek. Mostantól biztosan sűrűbben fogok itt vásárolni, hiszen a választék bővült. Nagyon köszönöm a segítséget! Jó munkát, sok sikert kívánok!"
NL

 

"A szezonális áruk mindig időben megérkeznek, ezáltal mi is korábban tudunk belőlük mutatóba vinni. Csak így tovább! Szeretünk ide jönni!"
Tóth Károly

 

"Sok új termék, különösen karácsony és húsvét előtt igen kimagasló forgalmat biztosított. De sok egyéb áru, különösen a vegyi áruk jól eladhatók. A bő választék biztosítja, hogy folyamatos választékkal tudom a vevőkörömet ellátni."
PRO-OZMO

 


Nagykerünk vásárlójaként az alábbi előnyöket

 élvezheted a forgalomnövelés érdekében: 

 

 


Használd ki ezeket a rendkívüli kedvezményeket,
szerezd be árudat a lehető legolcsóbban nálunk!

 

 

NAGY TÉTELBEN VÁSÁRLÓKNAK

 

 

 

Ha nagyobb tételben szeretnél vásárolni egy termékből,

hívj minket, vagy írj nekünk és

kérj kedvezményes raklapos árat

 

 

 

  

 
 

 

PEZSDÍTSD FEL FORGALMAD SZEZONÁRUVAL!

 

Az év folyamán több nagy szezon is van, ami felélénkíti a üzletek forgalmát. Ilyen például a húsvéti, karácsonyi, iskola szezon, stb.

Viszont célszerű nem csak ezekre a nagy és általánosan ismert szezonokra koncentrálni. Az év során ezeken kívül is számos olyan időszak létezik, ami több vevőt késztet vásárlásra és csalogat a boltokba. Egy ilyen példa a „takarító szezon”, ami az első melegebb márciusi napon minden évben beindul, és hetekre fellendíti a takarítószerek és takarítóeszközök eladását.

Szerinted érdemes lenne ezekről időben értesülnöd?

A VIL-FOR igyekszik ezeket a szezonokat levélben is idő előtt beharangozni kereskedőinek, mivel a felkészülés és a figyelem felkeltésének egyik alapvető módja az, hogy a szezonárut már az idény kezdete előtt kitesszük a boltban. Ily módon sokkal jobban ki lehet aknázni az ezekben az időszakokban rejlő lehetőségeket, mint ha csak akkor helyeznénk ki a szezonális árut, amikor a vevők már maguktól keresik őket az üzletben.

Mi időben értesíteni foguk a közelgő szezonokról, a szezonális termékeinkről és akcióinkról, hogy az eladások igazán lendületet vegyenek boltodban!
 

A VIL-FOR-ban folyamatosan az ország

egyik legnagyobb szezonális kínálatát találod!

 

Nálunk könnyedén felkészülhetsz a jelenleg aktuális szezonokra:
év eleji vegyi áru szezon

téli édesség szezon

Valentin-nap

További szezonok az év során, amikhez nagykereskedésünkben beszerezheted az árut:
Húsvét
tavaszi művirág
tavaszi kertészeti
Anyák napja
nyári kertészeti
rovarirtó
strandcikk, játék
kerti party
szőrtelenítő, naptej
üdítő, ásványvíz
iskolaszer
befőzési
őszi művirág
mécses, gyertya

Mikulás
Karácsony

Lovagold meg a szezonok hullámait!

  

Szerezd be az aktuális szezonárut a

VIL-FOR Vegyes Nagykereskedésből!

  

 


SZEZONINDÍTÓ CSOMAGOK A FŐBB SZEZONOKHOZ

 

Induló Készlet az iskolaszezonhoz

 

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy egy szezon előtt
- hogyan kezdj neki az árubeszerzésnek,
- milyen termékeket válogass össze,
- mekkora mennyiséget szerezz be,
akkor ebben is tudunk segíteni!

 

Az előző évek tapasztalatai alapján látható, hogy mely alaptermékek fogynak a legjobban a boltokban a szezonok idején. Ennek figyelembevételével több száz, vagy akár ezer termék közül válogatunk és összeállítunk egy INDULÓ KÉSZLETET a főbb szezonok legalapvetőbb termékeiből. Ez elegendő mennyiségben tartalmaz minden alapterméket ahhoz, hogy egy csapásra elindíthasd vele a szezont.

 

Az Induló Készletekkel
biztos fogyást érhetsz el,
- a teljes árhoz képest kedvezményesen szerezheted be a legszükségesebb árukat,
időt spórolhatsz meg az elején, mivel nem Neked kell összeszedni a termékeket és kevesebbet kell gondolkod, hogy mit vegyél.
A VIL-FOR Induló Készleteivel biztosíthatod a gondtalan és eredményes szezonkezdést!

 

 

 

ÚJDONSÁGOK

 

 

 

A vevők kedvelik és keresik az újdonságokat. A kérdés az, hogy a tengernyi ki nem próbált termékből melyiket tartsa Te a boltodban.

 

Próba-szerencse alapon igyekszel újdonságokat beszerezni? A VIL-FOR-ban beszerzett termékekkel nem vállalsz túl nagy kockázatot, mivel minden újdonságot előzetes adatgyűjtés után próbálunk beszerezni.

 

Több módszert is alkalmazunk, hogy a nálunk vásárolható áru ne legyen zsákbamacska a fogyást illetően:

 

1. Az új terméket összehasonlítjuk más, általunk árusított hasonló termékekkel, illetve a termékkategória hasonló árucikkeivel.


2. Adatokat gyűjtünk az ország különböző pontjain a gyártó / beszállító által végzett próbaforgalmazásokról. Így olyan áruból tudunk rendelni, amelynél ezek megfelelő sikerrel zárultak. Vagy :


3. Adatokat szerzünk más, a terméket már forgalmazó kereskedőktől a termék iránti igényről. Ha náluk is jól fogy, akkor mi is beszerezzük.

 

Így a beszerzett újdonságok legtöbbször sikeresek, a vevők jól viszik a bevezetést követően is.

 

Lepd meg vevőid újdonságokkal!
Ehhez folyamatosan segítséget kaphatsz a VIL-FOR-ban.

 

 

HÍRLEVÉL

  

Szeretnénk az akciókon kívül több olyan információval szolgálni, amik hozzásegíthetik kereskedőinket üzletük, vállalkozásuk sikeréhez.

  

Ezért időszakosan megjelenő 6-8 oldalas hírlevelünkben igyekszünk gyakorlatias témákat felvetni, azonnal alkalmazható ismereteket, tanácsokat adni, amikkel reményeink szerint könnyíthetünk az árubeszerzés, a kereskedés egyes gondjain.

 

 

 

AKCIÓK 

 

nagyítás

A nálunk vásárló kereskedők havi 2 alkalommal kapnak tájékoztatást akcióinkról a e-mailben kiküldött „Árucentrum” akciós újságunkból.
A kínálatban szerepelhetnek újdonságok, szezonális és más keresett termékek, a közvetlenül a gyártótól olcsóbban beszerzett áruk, vagy akár a beszállítók által is akciósan kínált termékek.

 

Hogy minden kereskedőnknek lehetősége legyen profitálni akcióinkból, ezeket általában nem a „készlet erejéig” hirdetjük meg. Mindent elkövetünk, hogy az akció ideje alatt folyamatosan elegendő készlet álljon rendelkezésre. Figyelmet fordítunk arra is, hogy nagyrészt olyan termékeket akciózzunk, amik később is beszerezhetőek lesznek nagykereskedésünkben.

 

A VIL-FOR akciókat leghatékonyabban, legnagyobb haszonnal úgy tudod felhasználni, hogy a nálunk akciósan beszerzett termékeket Te is akciósan árulod!

 

Az akciók varázsa nem lebecsülendő, hiszen ugyanúgy, ahogy az újdonságokat, felhasználhatod őket a vevők becsalogatására. Az akciók segítségével is egyre több vevőnél érheted el, hogy ne csak akkor jöjjön be, amikor egy konkrét terméket akar megvenni, hanem többször is. Valójában ez egy régi, igen jól bevált módszer a forgalom növelésére, amit kár lenne kihasználatlanul hagynod.

 

Akciózz Te is!

 

A VIL-FOR-ral ezt most könnyedén megteheted:

 Legyen SAJÁT akciós újságod!
A részletekről itt olvashatsz.

 

 

 

Vásárolj nálunk

 

és használd ki a fenti lehetőségek mindegyikét!

 

 
     
  2008 © Vil-For Kft. · Minden Jog Fenntartva!  
  Kezdőlap  |  Aktuális akcióink  |  Aktuális akciós újság  |  Vásár Napok! - Akciók Termékcsoportonként  |  Állás ajánlatunk  |  Összekészítjük a rendelésed  |  Kínálatunk  |  Kiknek érdemes felkeresnie minket?  |  Segítség a forgalomnöveléshez  |  Legyen saját akciós újsága!  |  Gyakori kérdések  |  Beszállítóknak  |  Elérhetőségek  |  Adatvédelmi nyilatkozat

  4brainz - webdesign & development