Vil-For Élelmiszer-Vegyes Nagykereskedés
1204 Budapest, Mártírok útja 286. Telefon: (06-1) 286-1245
Mobil: (06-30) 229-5899 Fax: (06-1) 421-9009 E-mail: vil-for@vil-for.hu
Nyitva: Hétfő - Péntek 7:00 - 19:00, Szombat: 7:00 - 15:00
 
 
Kezdőlap
Kínálatunk
Kiknek érdemes felkeresnie minket?
Segítség a forgalomnöveléshez
Legyen saját
akciós újsága!
Gyakori kérdések
Beszállítóknak
Elérhetőségek
Aktuális akciós újság
Vásár Napok! - Akciók Termékcsoportonként
Állás ajánlatunk
Összekészítjük a rendelésed
Kedvezmény kupon

5 % kedvezmény

új vásárlóinknak!

 

Érdekel! >>>

Hírlevél
Értesülj elsőként

az akciókról!
Kérd most!

  Vezetékneved:*

  Keresztneved:*

   E-mail címed:*

      
KERESSÜK!
 

Eladót, árufeltöltő-raktárost és karbantartó vagy gondnok

munkatársat keres élelmiszer-vegyes nagykereskedésünk

Ha érdeklődsz az eladó, árufeltöltő-raktáros vagy a karbantartó/gondok állás iránt, akkor ez a tájékoztató Neked szól.

Itt megtudhatod, kik vagyunk, mit csinálunk és hogy mit tartogat számodra cégünk és a felajánlott munkakör.

 

Cégünkről

Egy stabil, növekvő élelmiszer-vegyes nagykereskedés vagyunk.

Főleg boltosokat, kereskedőket szolgálunk ki, akik az alapvető élelmiszerektől kezdve a vegyiáruig és háztartási cikkekig sok mindent beszerezhetnek nálunk.

 

A nagykereskedésről a kezdőlapon láthatsz bővebb leírást és képeket.

Két kisker egységünk is van: Vásár Market és Family Diszkont néven.

 

A cég 17 éve állja a sarat ezen a piacon, noha több cég is már „kiszállt” azóta.

A csapatot új és jó néhány „oszlopos tag” alkotja, akikre mindig lehet támaszkodni.

 

Éves árbevételünk folyamatosan növekszik.

Az elmúlt 1 évben több mint 2000 kereskedő vásárolt nálunk, akik havonta többször is megfordulnak nálunk.

 

A cég tulajdonosa egy magyar házaspár, akik a napi munkából ugyanúgy kiveszik a részüket, mint a többi munkatárs.

 

A cég küldetése, amit a tulajdonosok a vezetőkkel együtt közösen fogalmaztak meg: „Valódi élményt adni, táplálni a testet és a lelket, családias légkört teremteni és megfertőzni a világot egy szívből jövő mosollyal.”

 

Talán ennek is köszönhető, hogy - noha dolgozni azért kell - a légkör nem egy multi céghez, hanem inkább egy családi vállalkozáshoz áll közelebb.

 

Munkatársaink és nagyker vevőkörünk között nagyon jó kapcsolat alakult ki az évek során. Kisker vevőink pedig egyenesen „imádnak” minket (lásd bejegyzések és vélemények itt: Family DiszkontVásár Market Facebook oldala). 

 

Több weboldalunk is van, így a kereskedők, boltosok könnyen megtalálnak minket: http://www.vegyiaru-nagyker.com, http://www.edesseg-nagyker.com, http://www.ital-nagyker.com/ 

 

Vásárlóinkat több módon is segítjük saját üzletük forgalmának növelése érdekében: http://www.vil-for.hu/hun/forgalomnoveles.php

 

Társadalmi szerepvállalás:
- évente szervezünk gyereknapi programot a nagykereskedésünk területén
- támogatunk néhány közösségi kezdeményezést (futónap, tenisz suli).

 

Nyitva tartási időben vevőként bármikor bejöhetsz körülnézni: http://www.vil-for.hu/hun/elerhetosegek.php (az állásinterjú előtt, nagykerünk kisker üzletként is funkcionál).

 

Eladói munkakör

Ha szívesen segítesz az embereknek, akkor valószínűleg jó helyen keresgélsz. És ha ez még jó megfigyelőkészséggel is párosul, akkor hamar elsajátítod, amit még kell, és képes leszel kezelni a napi teendőket, a vevőket és kihívásokat.

 

A kereskedők többnyire közvetlenek, de sokféle emberrel kerülsz majd kapcsolatba, akik nem csak jókedvűen, hanem néha a napi problémájuk terhe alatt jönnek vásárolni.

 

Eladóként nem kell naphosszat a pult mögött egy üzletben állni és könyökölve várni a vevőket vagy a nap végét. A nagyker méretében egy szupermarkethez hasonlítható, ahol a vevőket majd segíteni és irányítani kell az egész területen. És persze lennének kisebb-nagyobb más eladói feladatok is.

 

Úgy kéthavonta eléggé átváltozik a nagyker árukészletének egy része a szezonok miatt (pl. húsvét, karácsony stb.). Ez egy kis változatosság vevőnek, eladónak egyaránt. Amikor beindul egy szezon vagy a vevőket elkapja a vásárlási láz, akkor nincs mese, ki kell szolgálni az igényeket, ami több intézkedéssel, kihívással és gyorsabb cselekvéssel járhat. Persze vannak nyugisabb időszakok vagy napok is.

 

Ha azon ritka emberek közé tartozol, akik képesek meglátni és kezelni helyzeteket, tudnak emberekkel és problémákkal bánni, akkor magasabb beosztásban fogod találni magad. Az ajtó nyitva áll előtted.

 

A hajlandóságod, hogy a képességeiddel segíts a többieknek és a vásárlóknak, fontosabb az iskolai papíroknál. Nem feltétlen szükséges, hogy legyen szakirányú iskolád vagy tapasztalatod.

 

A munkarend egyműszakos és a nyitva tartási időhöz igazodik. A vasárnapod és minden második szombatod szabad.

 

Jelentkezésedhez kérlek, küld el nekem önéletrajzodat e-mailben.
Foglald bele, korábban milyen munkákat végeztél, és azt is, hogy az adott munkakörben mi volt a munkád kézzelfogható végeredménye. Ha letettél valami olyat az asztalra, amire akár büszke is lehetsz, írd bele azt is, érdekel.

 

Ha érdekesnek találtad ezt a tájékoztatót, akkor jelentkezz önéletrajzoddal mielőbb és remélem, hamarosan találkozunk.

 

Üdvözlettel:
Csizmadia Katalin
Személyzeti osztályvezető
munkaugy@vil-for.hu

 

Árufeltöltő-raktáros munkakör

Ha jó megfigyelőkészséggel rendelkezel, akkor hamar elsajátítod, amit még kell, és képes leszel kezelni a napi teendőket és kihívásokat.

 

Úgy kéthavonta eléggé átváltozik a nagyker árukészletének egy része a szezonok miatt (pl. húsvét, karácsony stb.). Ez egy kis változatosság vevőnek, eladónak egyaránt. A raktáros viszont úgy érezheti ilyenkor, hogy „hegyeket” kell megmozgatnia.

 

Amikor beindul egy szezon vagy a vevőket elkapja a vásárlási láz, akkor nincs mese, ki kell szolgálni az igényeket, ami több intézkedéssel, kihívással és gyorsabb cselekvéssel járhat. Persze vannak nyugisabb időszakok vagy napok is.

 

Mivel a rendelkezésre álló felszerelések és raktárhelységek nem korlátlanok, fejtörést okozhat, hogy mit hogyan raktározz el. Ahogy szinte minden nagykerben, ez nálunk is része a megoldandó feladatoknak, amiben természetesen kapsz segítséget. Viszont hagyunk kibontakozni, mert előnyben részesítjük az önálló munkavégzést és gondolkodást.

 

Ez olyannyira igaz, hogy ha azon ritka emberek közé tartozol, akik képesek meglátni és kezelni helyzeteket, tudnak problémákat tolerálni és orvosolni, akkor hamarosan magasabb beosztásban fogod találni magad. Ez minden munkakörre igaz. Az ajtó nyitva áll előtted.

 

A hajlandóságod, hogy a képességeiddel segíts a többieknek és a vásárlóknak, fontosabb az iskolai papíroknál. Nem kifejezetten szükséges, hogy legyen szakirányú iskolád vagy tapasztalatod.

 

A munkarend egyműszakos és a nyitva tartási időhöz igazodik. A vasárnapod és minden második szombatod szabad.

 

Jelentkezésedhez kérlek, küld el nekem önéletrajzodat e-mailben.
Foglald bele, korábban milyen munkákat végeztél, és azt is, hogy az adott munkakörben mi volt a munkád kézzelfogható végeredménye. Ha letettél valami olyat az asztalra, amire akár büszke is lehetsz, írd bele azt is, mert érdekel.

 

Ha érdekesnek találtad ezt a tájékoztatót, akkor jelentkezz az önéletrajzoddal most és remélem, hamarosan találkozunk.

 

Üdvözlettel:
Csizmadia Katalin
Személyzeti osztályvezető
munkaugy@vil-for.hu
 

 

 

Karbantartó/Gondnok

Erről a munkakörről nincs részletes leírásunk. Azonban javaslom add be az önéletrajzodat, és egyeztetünk a részletekről.

Itt több mindent is meg fogunk tudni beszélni attól függően, hogy  mivel és naponta hány órában tudsz hozzájárulni a nagykereskedés zökkenőmentes működéséhez.

 

Üdvözlettel:
Csizmadia Katalin
Személyzeti osztályvezető
munkaugy@vil-for.hu

 

Állás ajánlatunk

 

 
     
  2008 © Vil-For Kft. · Minden Jog Fenntartva!  
  Kezdőlap  |  Aktuális akcióink  |  Aktuális akciós újság  |  Vásár Napok! - Akciók Termékcsoportonként  |  Állás ajánlatunk  |  Összekészítjük a rendelésed  |  Kínálatunk  |  Kiknek érdemes felkeresnie minket?  |  Segítség a forgalomnöveléshez  |  Legyen saját akciós újsága!  |  Gyakori kérdések  |  Beszállítóknak  |  Elérhetőségek  |  Adatvédelmi nyilatkozat

  4brainz - webdesign & development